Menu Zavřít
Více Zavřít
Arény a vstupenky

Denní pasy i příznivé ceny! Organizátoři upřesnili informace ke vstupnému

22. 6. 2018 | Johan Čáp
Vidět naživo největší hokejbalové talenty na světě? Přerov i Zlín nabídnou na přelomu letních prázdnin obrovské množství příležitostí! Organizátoři Světového poháru juniorů a juniorek navíc pro diváky připravili výhodnou nabídku v podobě denních vstupenek, které platí na všechna utkání daného dne v obou dějištích šampionátu. Fanoušek českého národního týmu tak může třeba díky tomu zhlédnout všechna utkání s českou účastí bez nutnosti opětovné platby vstupného!
 

První tři dny turnaje, tedy 28., 29. a 30. června, vyjde diváky denní pas na 50 Kč. Na finálový den (neděle 1. července) turnaje, kdy se bude rozhodovat o majitelích cenných kovů, pak budou prodávány celodenní vstupenky za 100 Kč. Jak bylo zmíněno, zakoupená vstupenka bude platit v obou arénách. Prodejní místa budou otevřena na přerovském Zimním stadionu i v PSG Aréně ve Zlíně. Děti do 6 let pak mají po celé trvání Světového poháru vstup zdarma.

Program v Přerově startuje vždy v 9:00, ve zlínské aréně se bude začínat o hodinu později. Finále juniorů do 16 let se odehraje v neděli 1. července v 17:00 v PSG Aréně, o zlato v dívčí kategorii se rozhodne ve stejný čas na přerovské hrací ploše.